När du har behov av att prata med ett proffs

Att leva sitt liv, det är inte alltid det enklaste. Det sker alltid något och ibland är det saker man inte kan styra över eller saker som gör att man inte mår så bra. Det kan vara saker som en skilsmässa, att man blivit av med jobbet, eller någon man håller kär har dött och så vidare. Det kan då vara skönt att hitta ett proffs att få prata med. Hos Younic Terapi & Vägledning kan du göra just det.

Det finns idag olika typer av samtal och behandlingar och vägledning att få. Det kan vara att du behöver samtalsterapi, eller att du känner att du har behov av psykoterapi. 

Få hjälp i din vardag

Att få tala med en psykolog eller en psykoterapeut är oftast något som hjälper riktigt bra. Det kanske är så att du är deppig, oroad, har ångest eller liknande? Eller är det så att du behöver ha personlig vägledning för att hitta nya vägar i ditt liv.

Det finns även terapi för familjer, par med mera, om det är så att du lever i en relation du känner är värd att rädda. 

Terapi och vägledning

Det kan vara skönt att ha någon att vända sig till för att prata om det som tynger en. Det är vad du kan göra genom att anlita ett proffs som de hos Younic Terapi & Vägledning. Så behöver du hjälp i din vardag, boka in en första tid.

16 Aug 2022