Vill du hitta ett bättre elavtal?

Tycker du att det elavtal du har idag inte är så bra och inte ger dig billig el? Då kan det vara värt att byta avtal. Men för att kunna byta till ett billigare elavtal, så gäller det att du inte är bunden till det du har idag. Du som har att avtal som snart går ut eller du som har rörligt avtal, du kan byta! Om du vill hitta billig el så gäller det ju att jämföra olika elbolag och vad de har att erbjuda.

Elen är ju något som det just nu talas om en hel del, eftersom att priset på det hela tiden verkar öka. Det är idag att måste att få tag på ett billigt elavtal så att inte vintern blir för dyr.

Sänk din energiförbrukning

Oavsett om du får tag på billigt elavtal eller inte, så kan det även vara smart att inte överanvända elen i vinter. Det kan vara bra att göra vissa saker så att du kan sänka din förbrukning av el. Allra viktigast är det för dig som bor i hus, eller i en lägenhet med kallhyra.

Bland annat kan det vara bra att duscha före du badar och då inte duscha för länge. Se till att bara tvätta då tvättmaskinen är full samt se till att sänka värmen med någon grad. Ha inte heller på onödiga lampor eller apparater i stand by läge. Sedan finns det fler tips på nätet!

23 Sep 2022